LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

18.5.2011

Hieronta

Tänään meillä kävi taas koirahieroja. Nyt olikin vähän hankalampaa kuin viimeeksi, koska Nero oli aika sähäkällä tuulella. En tiedä käytiinkö asiaan liian nopeasti, mutta Nero oli sitä mieltä, että häntä ei hierota. Aluksi taas pälyili hierojaa juuri sen näköisenä, että näykkää ja niinhän siinä lopulta kävi. Rähähti minulle ensin ja sitten vielä uudestaan hierojalle. Minulle se ei ole KOSKAAN edes murissut, nyt suorastaan tuli päälle kun kosketin sitä. Taisi olla liian stressaava tilanne. Pahoja kipupisteitä ei edes löytynyt, joten tätä ei voi laittaa edes sen piikkiin. Rintarangan kohdalla oli pientä jäykkyyttä, mutta kyllä siitäkin anto hieroa. Lonkissa oli myös jäykkyyttä, ilmeisesti juuri tästä selkäjumista johtuen.

Ei Nero meistä kumpaakaan purrut, mutta en siedä minkäänlaista ärhentelyä ihmisille, etenkään minulle. No se tuli varamsti Nerollekin sitten selväksi... Ensi kerralla Noppe hierotaan ensin, niin Nero ehtii varmasti tehdä tarpeelliset haistelut ennen kuin häneen kosketaan. Nopellakin tuntui olevan vähän jäykkyyttä vasemmassa lonkassa, joten ei hänenkään hieronta hukkaan mennyt. Ja kyllä Noppe nautti, se oli välillä ihan silmät kiinni :).

Loppuillan tuntuikin sitten, että ihan kun minulla olisi vieras koira kotona (Nero). En tiedä mitä mahtoi Neron päässä liikkua tuon hierontasession jälkeen, mutta iltalenkilläkään se ei edes rähjännyt muille koirille vaikka kerralla tuli 3 lapinkoiraa vastaan! Huomaa että hieroja on myös ongelmakoirakouluttaja, tokaisi lähtiessään miten hän Nerosta tykkää, että se on semmoinen kuin koiran pitää olla ja luonnetta löytyy! Joo, onhan se hyvä, että koiralla on luonnetta mutta jos se purkautuu tämmöisenä käytöksenä niin... Sain kyllä taas hyviä koulutus ja käytännön vinkkejä hieronnan lomassa.

Tässä kuvia:
Kärsimätön potilas. Astui kyllä kohtaloonsa, mutta en tiedä nauttiko olostaan...

...makasi kuitenkin rentona, vaikka välillä vaikeroikin kohtaloansa. Kaikki venytyksetkin saattin tehtyä.

Noppe tajunnan rajamailla...

Välillä silmät oli ihan kiinni ja taju pois :).

Ei kommentteja: