LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

7.6.2017

Kesäillan viettoa :)

Olipahan hieno ilta keskiviikkona kun aurinko paistoi ja lämpömittari hipoi 25 astetta! :) Eihän siinä voinut kuin heittää kesävaihteen silmään kirjamellisesti: kesäautolla koirien kanssa uimaan ja päälle kesän ensimmäiset mansikat!
 


Jekun uintiharjoitukset alkoivat siten, että heitin damin missä siipi kiinni valmiiksi jo veteen ja hain Jekun sen jälkeen vasta rantaan autosta. Aikansa Jekku arpoi että lähteekö uimaan, monta kertaa kävi kahlaamassa ja tutki rantaa, kehoittamalla ja kannustamalla se kuitenkin lopulta lähti uimaan. Noutaminen siltä suijui kuin vanhalta tekijältä, yhtä innoissaan se haki damia kuin Noppe ja ui reippaasti pitkiäkin noutoja. Kokeeseen mennään heti kun tuo tyhjään veteen meno saadaan varmemmaksi. Hyvällä alulla se jo on, nyt vaan treeniä :) Jekku oli tosi innoissaan ja siitä näki että se on alkanut nyt tykkäämään uimisesta/noutamisesta. Jekku kantaa damin hyvin rannalle ja tuo sen käteen asti, se ei ala syömään siipeä siitä irti kuten Noppe...

Vähän koitin Jekun kanssa sitä, että se menisi veteen valmiiksi ja heittäisi damin perään, mutta se oli niin innoissaan damista ettei lähtenyt rannalta ennen kuin heitin. Meni se sentään kahluusyvyyteen, eiköhän se vielä lähde uimaankin :) Jekku kun saa lisää uintikokemusta ja itseluottamusta, niin siitä tulee hyvä!

Jekku noutaa.

Jekku uinnin jälkeen.

Noppe lähti hyvin uimaan tyhjään veteen ja heitin sille sitten damin perään. Nopelle iskee tappointo päälle jo vedessä, dami kun kellui niin siitä oli hyvä nyppiä siipeä irti jo rantavedessä... hohhoijaa, kohta se jättää linnutkin veteen ja teurastaa ne sinne. Kokeissa käynnin voi lopettaakin sitten siihen! Ihan rantaan kuin meni vastaan ja kunnolla käskytti niin dami vaihtui herkkupalaan, mutta vähän väkinäistä se Nopelle oli :D Täytyy koittaa sille vaan tehdä toistoja, jospa jossain kohtaa homma puuduttaisi jo sen verran että alkaisi palkka kiinnostamaan.


Noppe noutaa.

Rantaveteen kun menee vastaan niin saattaa saada damin käteen asti ;)

Ei kommentteja: