LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

15.8.2014

Kontrollikäynti lääkärissä, leikkauksesta 3,5 vkoa

Neljäs viikko leikkauksesta on ollut aika vaisu. Jekku on ollut tosi väsynyt, välillä jopa apaattinen ja poissaoleva. Lisäksi sen kyynärpäähän on tullut turvotusta. Tämä turvotus on kerääntynyttä nestettä joka välillä purkautuu kyynärpäässä olevasta ruvesta pois. Nestettä tuli noin kolmena päivänä, sitten se loppui, mutta kyynärpäässä on edelleen vähän turvotusta nyt kun leikkauksesta on 25 päivää. Lääkäri oli sitä mieltä, että jos kyynpärpään patti ei muutu kovaksi tai Jekku käyttää jalkaansa, ei ole hätää.

Jekku nukkuu tiukalla kiepillä.

Eilen käytiin sitten ihan näytillä kontrollissa, lääkäri oli erittäin tyytyväinen Jekun toipumiseen. Jekku käyttää jalkaansa hyvin. Selvästi kuitenkin huomaa, että se luita tukemaan laitettu piikki vähän hiertää siellä kyynärpään alueella nahkaan ja välillä Jekku vähän vingahtaa kävellessäänkin. Kyynärpään seudulta kun silittää ihoa, niin se liukuu vähän nykien. Piikin pää taitaa ottaa siihen kiinni aika ajoin. Lääkäri oli toiveikas, että piikki saataisiin pidettyä sisällä vielä pari viikkoa. Sen avulla Jekku noin hyvin käveleekin. Lääkäri mittasi myös Jekun kuumeen (39,2 C-astetta) ja katsoi tulehdusarvot. Tulehdusarvot olivat OK ja lääkärissä Jekku oli muutenkin pirteä kuin peipponen.

Pientä aamutervehtimistä.
"Hyvää huomenta kaveri!"
"Joko pääset leikkimään??"
Nyt eletään sitten rauhallista eloa ja kahden viikon päästä mennään viimeistään uusiin röntgenkuviin ja samalla lääkäri varmaan tekee viimeistään päätöksen, mitä piikin kanssa tehdään. Kurjaahan se olisi ottaa pois ennen aikojaan, kun toipuminen menee sitten takapakkia, mutta jos se aiheuttaa nytkin turhaa kipua niin... lääkäri sanoi, että kyynärpää ei saisi enää ensi viikolla vuotaa; jos vuotoa ja selvää ärsytystä on, mennää aiemmin jo näytille. Kyllä Jekku innostuu jos sen kanssa jotain touhuaa ja tuntuu sillä välillä tylsääkin olevan, mutta iltaisin sen aktiivisuustaso on ihan nollassa. Pientä aivojumppaa olen koittanut järjestää ja pitää liikunnan määrän aika minimissä. Unihan on paras lääke. Hirveästi se tykkäisi olla sylissä, kyllä se kipeä on :(

Jekku ja talouspaperin hylsy, Jekku on niin hönttö että ensin se syö namit ja hylsyn päälle jos ei ehdi pois ottaa...
 
Aamulla Jekku nukkui kainalossani monta tuntia.
 

Ei kommentteja: