LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

29.8.2014

Viisi ja puoli viikkoa leikkauksesta, piikki poistettu

Jekun kyynärpäähän tuli toinenkin reikä joka lopulta jäi vuotamaan ja kyynärpää oli koko ajan märkä. Lisäksi se toinen rupi muodostui ihan kirjaimellisesti reijäksi. Viiden ja puolen viikon jälkeen meillä olikin kontrolli, jossa lääkäri veti piikin ulos suoraan tuosta jo olemassaolevasta reijästä, ei tarvinnut avata ihoa eikä tullut tikkejä. Ennen piikin poistoa lääkäri otti röntgenkuvat ja oli niihin todella tyytyväinen: luutuminen oli alkanut paremmin kun hän oli odottanut. Lääkäri oli todella tyytyväinen jalan liikkeeseen kun hän sitä liikutteli.

Luutuminen on jo hyvässä vauhdissa.

Piikin poiston jälkeen Jekku on ollut kuin toinen koira. Lääkäri sanoi, että kannattaa antaa pari pv kipulääkettä ja antoi antibioottikuurin. Voi jestas, että on koirassa virtaa!! En viiti sanoa, että meinaa välillä hermot mennä kun se on ollut niin kipeä, mutta Jekku tuntuu kyllä olevan täysissä sielun ja ruumiin voimissa ja enemmänkin. Yllä kuva jalasta ennen kuin naula poistettiin. Jalka ei ole vielä luutunut, mutta on sinne uutta luuta muodostunut. Ennen leikkausta otetut kuvat löytyy kotisivuiltani Terveys-osiosta: kyynärluun kasvuhäiriö/inkongruenssi.

Viikonloppu meneekin jälkikokeissa, Noppe lähtee käymään vielä kesän toisissa kokeissa. Toivotaan, että hirvikärpäset pysyy poissa ja riistat koloissaan :) 

Ei kommentteja: