LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

6.7.2015

Jälkitreenit 7

Sunnuntaina käytiin haistelemassa noin 17h vanhat jäljet. Eipä selvitty ilman kommelluksia... Vein ensin Jekun avojäljelle, mutta siitähän ei tullut sitten YHTÄÄN mitään. Ensimmäinen osuus päästiin jotenkuten alkuun ja jäljestys sujui, kunnes sitten siellä metsässä vipelti kanalintuja ja Jekku selvästi etsi vain niitä... näin muutamia lintuja jälkeä tehdessäni ja lisää jäljestämässä. No sitten päätin vaihtaa koiraa ja viedä Jekun vasta sinne Nopelle tarkoitetulle jäljelle, jotta Jekku saa edes jonkunlaisen harjoituksen.

Nopella homma meinasi lähteä lapasesta ihan samalla tavalla kuin Jekulla, joten saatiin hyvää JÄLKI!!-käskyn harjoitusta... Noppe selvittikin jäljen lopulta hienosti, mutta alkupuoli sillekin teetti vaikeuksia kun olisi ollut jotain mielenkiintoisempaa haisteltavaa. Nopen vauhtikin oli hitaampaa etenkin alkumatkasta, vähän semmoista "mennään-nyt-jos-pakko-on" tyylistä. Noppe sentään jotenkin "tokeni" oikeisiin töihin, mutta Jekku oli semmoisessa transsissa että ei muuta ku koira autoon...


Noppe alkumakauksella.
Noppe jäljestää.
Nopen maasto oli helppoa.
 
Lohipullia :)


Jekku pääsikin sitten vähän vaikeampaan maastoon ja vaikeammalle jäljelle... en nimittäin käyttänyt tällä toisella jäljellä lisäverta juuri lainkaan, alussa ja makuulla lisäsin ihan vähän, siitä verestä mitä olin varannut mukaan vein osan vielä takaisin kotiin. Jäljellä oli kaksi kulmaa ja viimeisellä osuudella oli makuu. Metsä oli muutama kesä sitten harvennettu, täynnä isoja ojia ja todella korkeaa varvikkoa... ja vielä täysi auringonpaiste. Ei siis mikään helpoin urakka Jekulle, mutta kyllä se siitä jotenkuten selvisi. Kyllä siitä mehut lähti kun joutui tekemään fyysisestikin niin kovasti töitä. Toisen kulman se selvitti hyvin ja merkkasi makuun kunnolla pysähtyen ja maata syöden :) Ensimmäinen kulma meni vähän pitkäksi. Kyllä Jekulla nenä toimii, mielenkiintoa jälkeä kohtaan vaan pitäisi saada parannettua. Ehkä vielä yhdet treenit otetaan ennen koetta ;)

Jekku ihmettelee elämänsä ensimmäistä ojan ylitystä.
Jänöjussi :)
Jekku sai kunnon treenin.
"Eihän täällä näe eteensä prkl!"
"Tuosta yli, ootko tosissas?!"
Makuut Jekku merkkaa todella hyvin, näköjään myös suoralla :)
Lopussa kiitos seisoo.
Lopuksi vielä kaverikuva:

Söpikset :)

Maanantaina mennään vesiriistailemaan ja saas nähdä joko Noppe starttaa heinäkuun kokeessa! :)

Ei kommentteja: