LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

7.4.2017

Uusi palkkaherkku

Ostin testimielessä Naturis kana-makkarapötkön, kun en ole oikein löytänyt hyvää koiralle sopivaa palkkanamia. Käytän aina nakkeja, lihapullia, kinkkusiivuja, mutta tuntuu että niitä saa esim. yhden rally-tokotunnin aikana syöttää niin paljon, että pitäisi olla enemmän koiranmukainen vaihtoehto kuin nämä ihmisten suolaiset makkarat. Tietysti keitetty maksa ym. toimii, mutta kaipasin jotain helpompaa minkä voi vaan napata mukaan treeneihin lähtiessä.
 
Yhdestä pötköstä sain 7 pussillista koulutusnameja :) Omien kokemusten perusteella voin suositella. Koirat on ihan hulluna tähän!
 




Sisältö ja lisätietoja:
 
Valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavaa raaka-ainetta, joka tulee sertifioiduista teurastamoista. Tuotteeseen on lisätty merilevää, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja perunatärkkelyksen avulla tuote pysyy kiinteänä. Tuote ei sisällä muita ainesosia.

Fresh Meat on tyhjiöpakattu, tällöin tuotteelle saadaan hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomaisen sulavuuden vuoksi sopii herkkävatsaisille.  Fresh Meat soveltuu erinomaisen hyvin koostumuksensa vuoksi tottelevaisuuteen, jäljelle, raakaruokkijoille matkaevääksi tai ihan vain ruuan sekaan lisukkeeksi.
 
Säilyvyys: Avaamattomana valolta suojattuna 12kk valmistuspäivästä, avattuna jääkaapissa 5vrk. Voidaan myös pakastaa.


Ei kommentteja: