LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

1.7.2014

Kesän viimeiset näyttelytreenit

Maanantaina oli kesän viimeiset näyttelytreenit, heinäkuun koulutukset on tauolla. Kylläpä oli porukkaa ja vain yksi "tuomari" tällä kertaa. Etenkin pentujen ryhmä oli aivan täynnä, vanhemmissa ei hirveää tunkua ollut.

Jekulla meni hienosti pöydällä olo tällä kertaa, ei moitteen sanaa :) Hampaatkin näytti ilman mitään vastustelua, Jekku käyttäytyi kaikin puolin mallikelpoisesti ja kuunteli hyvin käskyjä. Parina kertana oli vähän ongelmia hampaiden tarkastamisessa, mutta viime kerroilla se on taas onnistunut hienosti niin maassa kuin pöydälläkin. Se on vähän vieraita testannut, että miten kovasti ne haluaa hänen hampaat nähdä, mutta minua ei koskaan.


Jekku posettaa viimeisissä treeneissä. Jekku painaa nyt 7,5 kk iässä 8,8 kg.

Nopen suoritus oli taas täysi kymppi, tuntuu sen kanssa vähän turhalta käydä tuolla... Noppea kiinnostaisi päästä vähän haistelemaan muita osallistujia, mutta eihän tuolla anneta koirien juuri keskenään olla tekemisissä. Se voi olla, että syksyn kortti jätetään ostamatta ja katsotaan sitten kun Jekku on taas kunnossa, että aletaanko käymään vai ei. Ajattelin vähän jos siirtyisi sitten tokoryhmään näyttelyryhmästä, mutta täytyy katsoa. Jekkukin siirty jo alkutalvesta aikuisten näyttelyryhmään, niin en molempia koiria saa mukaan treeneihin samana päivänä enää. Tokossa olisi aloittelijoiden ja edistyneiden ryhmät peräkkäin, mutta en tiedä onko Noppe vielä valmis edistyneiden ryhmään... no, ei se auta ku treenata ja treenata, Nopella on peruskäskyt kuitenkin hallussa :)

Voisinko saada lihapullaa?

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä tutustumaan vesiriistan ihmeelliseen maailmaan :) Nopenkaan kanssa ei ole koskaan kokeiltu enkä tiedä yhtään miten Jekku veteen suhtautuu kun ei olla rannassa käyty sen kanssa. Kiva tutustua taas ihan uuteen lajiin!

Ei kommentteja: