LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

29.7.2014

Leikkauksesta 8 päivää

Leikkauksesta on kulunut jo yli viikko, kävimme laserhoidossa kolmannen kerran. Olin aiemmin huomannut, että Jekun kyynärpää on vähän punainen. Olisikohan se ollut perjantai tai lauantai kun sitä ensimmäisen kerran katsoin. Kun laserhoidossa side otettiin pois niin kyynärpäässä oli ihan rupi. Tällöin tajusin heti, että se hemmetin piikki on tulossa sieltä ulos! Laserhoidon jälkeen lääkäri tutki Jekun ja sanoi, ettei vielä kannata olla huolissaan. Nyt vain on pyrittävä suojaamaan haava hyvin ja yritettävä pitää tilanne stabiilina. Piikin pitäisi kuitenkin olla siellä vielä 3-5 viikkoa, joten saa nähdä kuinka käy :( Teinkin Jekulle nyt paidan, ettei se vahingoissakaan pääse nuolemaan haavaa. Aamuisin kun se herää, se alkaa ihmettelemään tuota pakettiaan ja jos side on yöllä valunut niin se ehtii lipaista sitä. Lääkäri oli kannustava ja antoi hyviä neuvoja jalan paketointiin, toivottavasti se nyt pysyy tuollaisena kun on eikä menisi "pahemmaksi".

Olen varmaan ollut itse vähän liian varovainen kun katsoin lääkärin liikkeitä eilen: lääkäri otti Jekun istumaan, otti toisella kädellä kiinni Jekun leikatin jalan tassuosasta ja toisella kädellä kyynärpäästä ja taivutteli ja ojenteli jalkaa ihan kunnolla ja totesi "ei arista yhtään!" Minä katsoin sydän syrjällään, että kohta tulee kova huuto, mutta Jekku ei edes vingahtanut. Sanoinkin lääkärille, että en olisi uskaltanut noin itse tehdä niin lääkäri tokaisi, että niin saa ja pitää tehdä. Jotenkin kun on nähnyt miten kipeä se oli silloin leikkauksen jälkeen niin kohtelen sitä ihan silkkihansikkain... näköjään turhaan!

Nyt Jekku jopa ruoppaa pesää nukkumaan käydessä siten, että seisoo terveellä jalalla ja työskentelee kipeää jalkaa käyttäen :) Torstaina mennään viimeiseen laserhoitoon ja lääkäri katsoo tarvittaessa sen kyynärpään. Yöt se nukkuu hyvin ja tarpeiden tekokin sujuu normaalisti :)

Jekku syö kurkkua. Nyt odottelen, että kesäkurpitsat kypsyy niin Jekku saa vähän vaihtelua purtavaan.
On se suloinen :)


Ei kommentteja: