LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

20.7.2014

Vesiriistaa 2 ja Jekun jälkiharkat

Perjantaina käytiin toisissa vesiriistatreeneissä. Jekku teki jälkiosuuden, en päästänyt sitä veteen sen poistetun kynnen vuoksi. Jekku jäljesti vähän reippaammin kuin edellisellä kerralla, karvatkaan ei olleet enää pystyssä. Varis löytyi vaivatta ja Jekku kantoikin sen hampaissaan autolle asti. Jäljen tekijä kun tuli esiin niin Jekku tuumasi, ettei luovuta saalistaan ja nappasi linnun mukaansa haukuttuaan ensin jäljen tekijän.

Noppe pääsi kokeilemaan taas vedestä noutoa. Noppe ei meinannut aluksi tulla veteen, mutta sain sen houkuteltua ja kyllä se lintua nouti. Välillä jäi vinkumaan vaan rantaan uimasyvyyteen, mutta parin heiton jälkeen se oli taas ihan innoissaan eikä olisi halunnut lopettaa. Myös lintu sai vähän osumaa, kun Noppe meinasi sen höyhentää rantaveteen...

Sunnuntai- iltana käytiin Jekun kanssa tekemässä vielä jälkiharkat. Jekku jäljesti 8h vanhan jäljen. Alkumakauksen Jekku analysoi kunnolla ja merkkasi makauksenkin taas maata syöden. Väliosuuksilla se yritti päästä helpolla ja jäljen mentyä polkujen yli se aina lähti polkua pitkin menemään. Voihan se olla, että siellä oli joku käynyt hajua levittämässäkin. Kyllä sitä veren haju kiinnostaa, mutta tänään oli vähän ehkä motivaatio hukassa. Alkuun se lähti hyvin, mutta ehkä jälki oli sille liian pitkä tai kuumuus vei mehut. Kannustuksen myötä päästiin kuitenkin kaadolle ja Jekku jäljesti välillä tarkasti pitkät pätkät. Saas nähdä jäikö nämä Jekun viimeiseksi harjoituksiksi vai päästäänkö vielä syksyllä metsään :)

Jekku alkumakauksella.

Jekku ensimmäisellä osuudella.

Jekku analysoi makausta. Jäljellä ei muita tapahtumia ollutkaan.

Jekku kiipeää mäkeä ylös.

Jekku sukkuloi kivien välissä.

Loppumakauksella palkintona oli kalkkunajauhelihaa.

Ei kommentteja: